Ajattelin ottaa itseäni kerrankin niskasta kiinni, ja kirjoittaa useammin tähän blogiin. Kukkis on pienellä hiljaiselolla, koska olen taas saanut loistavan idean ja perustanut jälleen yhden uuden virtuaalitallin, ihan kuin aikaisemmatkaan eivät olisi riittäneet. Luultavasti/mahdollisesti/ehkä joskus hamassa tulevaisuudessa yhdistän kaikki virtuaalitallini ja alan kasvattamaan hevosmäärää. Ja sitten iskee taas hirveä tarve tehdä virtuaalitalli ja alan taas ylläpitää jälleen uutta virtuaalitallia toisen perään.. Hevosia talleissa on kuitenkin noin 50, valtaosa on Kukkiksessa. Ja on se mukava nähdä, kuinka ihmiset osallistuvat järjestämiini villeihin kisoihin. Uudessa tallissani aion kyllä järjestellä mitä erilaisimpia kisoja, tuli osallistujia tai ei, mutta muissa talleissani ei tule enää ikinä minkäänlaista kisatoimintaa, jos kukaan ei vaivaudu niihin osallistumaan, piste.

Nyt varmaan mietitte, että minkäslainen se uusi talli on. Kyllä - se jatkaa tyhmästi nimettyjen tallieni listaa, nimeksi tuli tällä kertaa Monitoimitalli Mushroom, lyhennettynä Mt Mushroom, Mussu tai MUS. Luovuuspisteitä ei kyllä voi ainakaan nimestä antaa. :D Ja koska kyseessä on monitoimitalli, luvassa on mitä erilaisinta toimintaa - on kilpailutoimintaa, kasvatusta, hoitajatoimintaa, maastoretkiä & vaelluksia, tuontitoimintaa, leiritoimintaa sekä satunnaisesti muunlaistakin toimintaa. Jebulis. Mutta meiltähän ei löydy GP-tason puoliverisiä, ehei! Tallimme hevoskanta koostuu kylmäverisistä ja poneista - tai tällä hetkellä vain yhdestä perhenhevosorista. No, tervetuloa vierailemaan joka tapuksessa!

Joo, mitäs sitten keksisin. Niin, lisää laatuarvosteluista. Harmittaa niin pirusti, kun ei ARJ:n tai VVJ:n laatuarvosteluja ole tarjolla. ARJ:n arvosteluun olisi yksi paljon vanhassa kodissaan kisannut Missouri foxtrotterori joka omaa käsittämättömän ruman ja tökerön kuvan, joka on ensimmäisiä koneella piirtämiäni. Ei kannata vaivautua kuvaa edes katsomaan, sillä se rakennekuva on oikeasti niin järkyttävä. :D Toivoisin silti saavani ainakin siitä toisesta kuvasta jonkin verran pisteitä. VVJ:n arvosteluun olisi yksi suokkiori.

Sitten PKK:sta. Olisi mukavaa, jos te ihmiset jotka osaatte järjestää näyttelyitä (itse en lukeudu tähän sakkiin), järjestäisitte PKK:n alaisia näyttelyitä. Osallistujia tulisi vaikka millä mitalla! Itsellä ei tällä hetkellä kyllä ole aikaa järjestää kisoja, mutta ehkäpä voisin yrittää PKK:n alaiset kisat sitten jossain vaiheessa järjestää, kun alkaa itsellä olla yhä enemmän piirrettyjä hevosia, esim. Pufin ravitallin & Weedin asukkaat ovat kaikki hevosia, joilla on piirretyt kuvat. :)

Minua houkuttaisi perustaa suurtalli, jossa oikeasti keskittyisin vain hevosten kasvattamiseen, ja rotuja olisi joka lähtöön. Ei ihan Ionicin kaltaista kuuluisuutta, mutta joku suurtalli kuitenkin. :D Sitten vain pitäisi saada enemmän jaksamista tähän touhuun, kun olisi jälleen yksi talli huolehdittavana.. Mutta voinhan jättää ne kilometriluonteet pois ja osallistua kisoihin vain niillä kullannupuilla, jotka on ylitse muiden.. No, katsotaan, katsotaan.. Jos joku olisi halukas perustamaan yhdessä tällaisen tallin, niin ole hyvä vaan ja ota yhteyttä joko maililla, kommenttilootassa tai jonkun tallini vieraskirjassa. :D