Jälleen on Kukkiksessa uusi ulkoasu, tällä kertaa hyvin yksinkertainen ja aika tummasävyinen. Osalla hevosista on vielä sivut päivittämättä, ja siinä saattaa kestää kauan, ennen kuin kaikilla on uuden uutukaiset päivitetyt sivut.. :D Sivut ovat vielä myös hieman kaaoksen vallassa (ainakin miljöö-sivu päivärytmi ja muuta tarpeellista-kohdasta..), mutta toivon, että se ei teitä häiritse.

Sitten voisinkin raportoida hieman muista sivuistani..

  • Weedissä on yksi uusi hevonen, irlannincobtamma Milky Way. Lisäksi hoitajamäärä nousi yhdellä, eli molemmilla tallin ruunilla olisi nyt hoitaja. Tallilla on nyt myös kesäloma, joka loppuu tuossa elokuussa hieman ennen kouluja. Myös kisaviikonloppu olisi tallilla elokuussa, lajeina söpöyskilpailu, ohjasajo sekä agility, eli tällaisia leikkisämpiä kilpailuja. Valitettavasti osallistujia ei ole vielä yhtään, vaikka kisoista on ilmoitus VPA:n kalenterissakin. Jos osallistujia ei tule, kisat siirtyvät, jos niitä ei sittenkään ala kuulumaan, voitte olla varmoja, että en vaivaudu hetkeen mitään kisoja järjestämäänkään Weedissä! Talli muuten hyväksyttiin VRL:n tallilistalle.
  • Hindberissä ei ole tapahtunut mitään suurta, Weedin tavoin se hyväksyttiin tallilistalle. Kävijöitä on kylläkin ruhtinaalliset 49 kappaletta. Issikoilla on myös takanaan jo muutama kisa, ja Niksu sijoittui ensimmäiseksi 5-käyntiluokassa ensimmäisissä kilpailuissaan.
  • Pufin ravitallilla on saatu arki käyntiin, sivut ovat siis jo valmiit. Kuvia tilasta tosin on ehkä tulossa, kuten myös tallirakennuksen pohjapiirros. Eli hienosäätöä on odotettavissa. :) Myös asukkaat ovat aloittaneet jo kilpailemisen.
  • Play Dead, sivulistaukseni, on aika huonossa jamassa. Liittyjiä ei ole yhtään, vaikka olen paikkaa hieman mainostanutkin. Toivottavasti joku teistä mahdollisista lukijoista tulee osallistumaan. Paikka laitetaan kiinni 1.9.2009, jos ei liittyjiä ala näkyä. muoks Ensimmäinen liittyjä, sivun tulevaisuus on jo valoisa! :)

Noniin, nyt taas Kukkakepin pariin! :) Etusivulla komeilee Heinäkuun ori 2009, eli mekin olemme ottaneet käyttöömme tämän kuukauden hevosvalinnan. Heinkuun oriksihan valittiin SAS' LeAm Mantan Mikki, joka sai ylivoimaisesti eniten pisteitä kehittämälläni systeemillä, jolla tämä kuukauden ori valitaan.

Sitten voisinkin puhua muista tallimme hevosista. Velmu on menestynyt mukavasti kisoissa, ja yritän tunkaista sen seuraavaan yleislaatuarvosteluun - yritän siis olla nopeampi kuin viimeksi, kun suokkiorien luokka täyttyi liian nopeasti. Dark Secretistä on tullut yksi niistä virtuaalipolleistani, joista olen hyvin ylpeä. Tamma on kisannut eri lajeissa (myös näyttelyt lasketaan) yhteensä 18 kertaa, ja on sijoittunut kerran villeissä maastoestekisoissa, kaksi kertaa matkaratsastuksessa, kerran kenttäratsastuksessa ja napannut VNT:n näyttelyistä yhden BIS:n ja NJ:n näyttelyistä KUMAn sekä JS-palkinnon. Ette arvaakkaan, mitä se merkitsee minulle. :) Ja viimeinen puheenaiheena oleva hevosemme on Elperi, joka on saanut paljon ihailua muilta virtuaaliharrastajilta. Onkohan orin nimessä jotain vetovoimaista? :D

Sitten voisin pulista yleislaatuarvostelusta, joka saa sappeni kiehumaan joka ikinen kerta, kun hevosiani siihen ilmoitan. Totta kai ymmärrän, että arvosteltavia hevosia on paljon - mutta en jaksa joka kerta paria kuukautta odottaa, että tulokset tulevat! Laatuarvostelun sivuja tutkiessani, löysin säännöistä tällaisen pätkän: "Tuomarit aloittavat työnsä mahdollisimman pian, ja tulokset laitetaan myös näkyville mahdollisimman pian, kaikki tulokset pyritään saamaan sivuille viimeistään kuukauden päästä tilaisuudesta." Tämä boldattu pätkä on lisätty 25.3.2009 - kuinkakohan monta kertaa tämä tulee toteutumaan? En halua olla ilonpilaaja, mutta uskon, että ei kovinkaan montaa. Pahoittelen, jos nyt loukkasin jotain YLA:n/muun laatuarvostelun tuomaria/jotain muuta henkilöä, mutta myöntäkää pois, että minkä tahansa kisan/laatuarvostelun tulosten pitkällinen odottaminen on hermoja raastavaa.

Nyt ei tule muuta oikein mieleen.. :) Menenpä nyt Mushroomia rakentamaan, jotta saataisiin sivut avattua yleisölle. 8) Hyvää loppukesää!