Kukkiksessa ei ole tapahtunut mitään suurempia. Kukkiksen 1v kisaan ei saatu ihan niin paljon osallistujia kuin toivottiin, ja varsinkin synttäriluokkien osallistujamäärä (Suvilta jokaiseen n. 5 hevosta) oli murheellista katsottavaa. En siis enää ikinä järjestä koulukisoja. :p

Talliin on myös syntynyt arabivarsa. Varsa oli tamma, nimeksi tuli SK Silence ox. Emä on Golden Horsen kasvattama Gold's Sunshined Iron ja isä Hopeahohdon kasvattama puolanlinjainen ori CP Oliver ox.

Tallin pari suokkioria ruunattiin tässä jokin aikaa sitten. Lisäksi Siksakki on nyt siitoskäytössä, sillä Donitsitytöllä ja Tauon Paikalla alkaa pian olla jo ikää, että ei enää varsoja voi oikein tehdä. Ja varsoista puheen ollen.. Talliin syntyy kaksi varsaa, toinen elokuun alussa ja toinen syyskuussa.

Jaja.. Tekisi mieleni tehdä tallista sellainen suursiittola, ei ihan Ionicin tasoa, mutta suuri kuitenkin. Mutta ehkä en kumminkaan, hermot vain menevät. :D Ulkoasunvaihdos olisi taas mielessä, mutta en jaksaisi sitä rumbaa jälleen. No, täytyypi katsella, mihin tässä ollaan menossa. Ei.. Haluan jonkun tosi asiallisen näköisen, hienon leiskan ja sitten teen heposten sivuista tosi tyylikkäät.. 8)

Ei tässä muuta ollutkaan.. :D Weed on muuten avattu uudelleen ratsastuskouluna. Hevosia on vasta kolme ja kävijöitäkin hyvin vähän.. Mutta kyllä se siitä! :) Ja minulla on muuten sivulistaussivustokin, jossa kukaan ei tosin ole käynyt.. Eli kaikki Play Deadiin!