HUOM! Uusi osoite. :)

huomasittehan varmasti? x)

 

Nojoo, kökkö otsikko, asiaa on muistakin kuin ravureista. :)

Mutta se ensimmäinen asia koskee russponiani, Diamantia, jonka raviura on lähtenyt loistavasti käyntiin. Pari lähtö takana, molemmista ensimmäinen sija ja voittosumma 450v€. Tuleva huippuravuri? Mahdollisesti ja toivottavasti, jos jatkaa samaan malliin. Joka tapauksessa näyttää siltä, että raviuran päätyttä ainakin yhden varsan tamma tulee saamaan (hyvä suunnitella, kun tamma vasta aloitti kilpailemisen..), ehkä varsasta tulee samanlainen kone kuin äidistään.. :D Ei vaineskaan, katsotaan, katsotaan...

Sitten voisi puhua lisää YLA:sta, kun siitä nyt onkin ollut puhetta. Edistystä on tapahtunut, huhtikuun tilaisuudesta on nyt saatu kaikki tulokset, jäämme odottelemaan niitä kesäkuun tuloksia.

Sitten vielä sananen hevosistani. Kisaaminen on jäänyt vähemmälle, ja jaosten alaisiin kisoihin ei ole pitkään aikaan tullut osallistuttua. Tai nyt ollaan pääasiassa näyttelylinjalla, eli mätsäreitä, NJ:n ja PKK:n näyttelyihin ollaan osallistuttu. :)

Hmm.. Kun en juuri ole puhunut itsestäni, nyt voisin sen tehdä. Eli pieni esittelyntapainen. :)
Olen siis 14-vuotias tyttö, tuleva kasiluokkalainen. Netissä minut tunnetaan parhaiten Pufina. Pukeudun mieluiten tummiin vaatteisiin, perusasu ovat farkut, t-paita, jonka päällä joku huppari sekä korkeavartisemmat kengät. En harrasta meikkaamista, mutta hiustyyliin on tulossa uudistus ihan pian.

Virtuaalihevostelun aloitin joskus vuonna 2004-2005 hoitajana eräällä tallilla, oma talli astui kuvioihin vuotta myöhmmin. Sen jälkeen niitä talleja on tullut ja mennyt, paras projekti tähän mennessä on Kukkis.. Oikean hevostelun aloitin syksyllä 2005, ja nyt olen kahden ponin onnellinen hoitaja. Virtuaalitalleissani olen aika vaativa, oma talli ei ikinä kelpaa ja ulkoasu on aina pakko vaihtaa. :) Muutenkin virtuaaliharrastajana pidän aika matalaa profiilia, toki se olisi mukavaa joskus päästä edes pieneksi hetkeksi maistamaan, miltä suosio maistuu. 8)

Luonteeltani olen ujommanpuoleinen, mutta tutustutta voin pälpättää kuinka kauan tahansa mistä tahansa. Koneen ja hevosten lisäksi harrastuksiin kuuluu mm. piirtäminen, jossa olen luultavasti aika hyvä. :) Rakastan myös musiikkia, mitä tulee kuunneltua lähes päivittäin. Ehdoton suosikki on HIM, lisäksi pidän mm. Järjestyshäiriöstä, CMX:stä, Linkin Parkista, Green Daysta.. En juurikaan pidä rapista (poikkeuksena Eminem), purkkapopista tms.

Koulunkäynti ei juuri kuulu suosikkeihini, mutta olen silti ihan hyvä oppilas. Keskiarvo ollut kutosen päättärissä 9.1, muuten se on ollut tasaisesti 8.5:n molemmin puolin. Todistuksessa numerot heittelevät 8-9 välillä, poikkeuksena kuvis, josta täysi 10.

Jooh. Outo? Kyllä, tai niinhän ne ainakin sanovat. :)

Ei tainnut olla muuta..? Näkemisiin, ensi kertaan! 8) Yritän opetella kirjoittamaan asiallisemmin ja siten, että tätä jaksaisi oikeasti lukea. :D